♥ – Fotografie & Creativiteit

Leah&Andrew – Romania

Posted by on 20 Oct, 2013 in Blog | 0 reacties

Leah&Andrew – Romania

Deze keer een beetje extra speciaal! Een Amerikaanse dame trouwt een Engelse jongen in Roemenie! En… Ik was er ook! We hebben gezamenlijke vrienden… en ik had Leah & Andres al ontmoet in maart, toen ik deze vrienden bezocht. Een leuk stel wat werkt voor Jeugd met een Opdracht! Het was een geweldige dag, met prachtig weer!

***

This time a bit extra special! An American woman married to a English guy in Romania! And… I was there! We have the same friends… and I already met Leah & Andrew in March, when I was visiting my friends. A nice couple that work for Youth with a Mission! It was a great day, with beautiful weather!

  Foto 19 Foto 17 Foto 16 Foto 15 Foto 11Foto 14 Foto 13 Foto 12

Foto 6Foto 10 Foto 9 Foto 8 Foto 7 Foto 5 Foto 4 Foto 3 Foto 2 Foto 1

Schrijf een Berichtje

Your email address will not be published. Required fields are marked *