♥ – Fotografie & Creativiteit

Romania – Gypsy Children

Posted by on 28 Feb, 2014 in Blog | 0 reacties

Romania – Gypsy Children

Tijdens mijn bezoek aan vrienden in Roemenie kon ik het niet laten om wat portretten te maken van de kinderen waarmee zij werken! Na een paar dagen met hun te hebben doorgebracht heb ik ze in mijn hart gesloten. Soms moet je even door de harde buitenkant van de kinderen heen prikken, want het werken met hen is soms best pittig… Ze strijden om je aandacht/om de aantal keren dat je ze knuffelt/etc. Maar veel van de kinderen komen uit problematische omstandigheden, waardoor ze niet beter weten… <3 Inmiddels hebben de kinderen ook een fotoafdruk gekregen, waar ze erg blij mee zijn!

1 2 3 4 5

Schrijf een Berichtje

Your email address will not be published. Required fields are marked *