♥ – Fotografie & Creativiteit

Over Mij

f0dc4003380e4a53aaefeb351

Als klein meisje schoot ik al af en toe plaatjes met de camera van mijn ouders en kon ik wegdromen bij mooie foto’s die fotografen maakten! Het leven vatten zoals het is… dat is wat zij deden en wat ik ook wenste te kunnen ‘als ik later groot zou zijn’.

Inmiddels ben ik ‘groot’ en geniet ik van het leven wat mij gegeven is! Het zijn de kleine dingen die het doen; zonnestralen door de bomen, een warme cappuccino, een gesprek met een vriendin, een spontane knuffel, de glimlach van een kind, een grap die eigenlijk niet kan, een goed boek, enzovoort.

Na een HBO opleiding werk ik nu inmiddels een paar jaar in de hulpverlening… maar de droom om iets met fotografie te doen is gebleven. En dromen die moet je proberen waar te maken! || Wish it. Dream it. Do it. || En dat heb ik gedaan! Een jaar heb ik de basisopleiding bij Statief in Utrecht gevolgd om alle technische aspecten van de camera te doorgronden. En nu heb ik mijn droom omgezet in ‘KoningsDroom’! Via fotografie kan ik mijn creativiteit kwijt! En met fotografie wil ik het leven vatten in een plaat! Het leven in al haar glorie of juist in haar volle kwetsbaarheid. Gewoon zoals het is! Puur & Echt! Dat is wat inspireert!

Groetjes,
Joanne, liefhebber van het leven!

Schrijf een Berichtje

Your email address will not be published. Required fields are marked *